Infractiuni descoperite

06
feb
eye

Hoţ de buzunare reţinut de poliţişti


Un bărbat în vârstă de 38 ani, locuitor al capitalei a fost reținut în flagrant delict de angajații Secției combaterea infracțiunilor în locuri publice și transport urban, pentru furt de portmoneu. Incidentul a avut loc în maxi-taxi de pe ruta nr.121, str. Petricani, când în timpul deplasării individul pe ascuns a sustras din geanta unei femei în vârstă de 56 ani, locuitoare a capitalei, portmoneul în care se aflau actele de identitate și mijloace bănești, prin acțiunile sale cauzând victimei un prejudiciu în sumă de 2 200 lei. Suspectul a fost reţinut şi escortat la inspectorat pentru documentare .

Ulterior, în cadrul acțiunilor de urmărire penală polițiștii au stabilit complicitatea  bărbatului într-un alt caz are a avut loc la data de 30 ianuarie, în troleibuzul de pe ruta nr.23, unde din buzunarul scurtei  a sustras portmoneul în care se aflau acte, bani și alte bunuri materiale, astfel cauzând vitimei, un prejudiciu în sumă de 3400 lei.

Individul a fost reținut pe un termen de 72 ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun.Chișinău și este  cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de pungășie, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare de până la 4 ani.


Contrabandă cu peşte contracarată de angajaţii poliţiei

Dacă îl recunoşti anunţă Poliţia!


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""