Infractiuni descoperite

25
ian
eye

Hoț reținut de Poliția Capitalei pentru furturi din automobile


Un locuitor al or. Durlești mun. Chișinău, în vârstă de 35 ani, a fost reţinut de către ofiţerii de investigaţie a Inspectoratului de poliţie al sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind bănuit de comiterea unui şir de furturi din automobile și accesorii. Anterior individul a mai fost documentat de către poliţişti pentru fapte analogice.

Potrivit informaţiilor constatate în cadrul acţiunilor de urmărire penală şi investigaţii, poliţiştii au stabilit că acesta ar fi pătruns în cel puţin  patru automobile pe teritoriul capitalei. Două fiind comise în sectorul Botanica, unde din   automobilele de model “BMW” și  ”Toyota Prius”, parcate pe strada Independenței și  Zelinski, a sustras bunuri materiale.

Acesta ar fi pătruns în automobile prin deteriorarea geamurilor, de unde ar fi sustras bani, bunuri materiale și accesorii de la automobile, în valoare de aproximativ de 48 000 lei.

În cadrul audierilor bănuitul şi-ar fi recunoscut vinovăţia, fiind arestat pe un termen de 30 de zile. El este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Totodată, polițiștii au demarat activități de investigaţii în acest sens, privind complicitatea lui și în alte cazuri analogice săvârşite pe teritoriul capitalei.


Reținut de polițiști pentru un șir de furturi din instituțiile de învățământ și spitale

Recidivist cercetat penal pentru furt


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""