Infractiuni descoperite

13
apr
eye

Hoţ  reţinut în flagrant


Un bărbat în vârstă de 44 ani originar din Criuleni, a fost reţinut în flagrant delict, de către polițiștii Secţiei pentru combaterea infracţiunilor în locurile publice şi transport urban din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Acesta a fost reţinut imediat dupa ce a sustras un portmoneu din buzunarul unui pensionar în vârstă de 67 de ani, din Chişinău.

Suspectul a fost reţinut şi escortat la inspectorat pentru documentare.  Acesta s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracţiuni similare. Bărbatul a fost reţinut pentru un termen de 72 de ore. În acest caz sunt demarate acţiuni suplimentare de investigaţii, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor, iar bănuitul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32000 lei 42500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Poliția Capitalei a intensificat activitățile de prevenire a fenomenului dat, iar cetățenii sunt atenționați să-și asigure bunurile personale pentru a nu cădea pradă hoților de buzunare.


Campania ,,Săptămâna prevenirii criminalității''

Tânăr reţinut cu droguri


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""