Infractiuni descoperite

24
feb
eye

Identificat și reținut de către polițiștii sectorului Ciocana, după ce a jefuit o doamnă


O doamnă în vârstă de 29 de ani, a fost deposedată în mod deschis de telefonul mobil, de către o persoană necunoscută, în timp ce se afla cu copilul la terenul de joacă amplasat pe str. M. Sadoveanu, sect. Ciocana.

Cazul a avut loc pe data de 09 februarie, polițiștii fiind alertați de către femeie, care a comunicat că a fost jefuită de telefonul mobil. La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru stabilirea circumstanțelor. Femeia le-a comunicat forțelor de ordine că în timp ce se afla la terenul de joacă cu copilul, un individ s-a apropiat și în mod deschis  i-a sustras din mână telefonul de model ,,Samsung A8”. Prejudiciul cauzat victimei constituie 10 000 lei.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru ,,jaf”, fiind inițiate mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală, pentru reținerea individului.

Astfel, urmare a acțiunilor întreprinse de către forțele de ordine, supectul a fost localizat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 32 de ani, anterior judecat pentru furt și jaf. Iar în cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, iar conform legislației, pentru fapta comisă acesta riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Recidiviști reținuți pentru pungășii comise în transportul public

Riscă până la 10 ani de închisoare pentru tâlhărie


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""