Infractiuni descoperite

30
dec
eye

Identificat și reținut de polițiști, după ce a tamponat un pieton și a fugit de la locul faptei


În seara zilei de 28 decembrie, în jurul orei 19:00, în com. Grătieşti mun.Chişinău, un automobil de model necunoscut a tamponat un bărbat în vârstă de 71 ani, în timp ce traversa carosabilul înafara trecerii de pietoni. După impact, şoferul a accelerat şi s-a deplasat într-o direcţie necunoscută. La faţa locului a intervenit imediat angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră de comun cu ofiţerul de urmărire penală a SUPAR din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind iniţiate acţiuni speciale de inevstigaţii, în vederea identificării şi reţinerii şoferului fugar. Iar victima în stare gravă a fost transportată la Institutul de medicină urgentă, fiind internat în secţia de reanimare. Ulterior în urma traumatizmelor cu care s-a ales bărbatul în urma accidentului rutier, a decedat în spital.

Respectiv, în urma măsurilor întreprinse, la 29 decembrie, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe şofer în com. Grătieşti mun. Chişinău, care s-a dovedit a fi în vârstă de 37 ani. Poliţiştii au stabilit că după impact, individul s-a depsat la domiciliu parcând automobilul  “ Volkswagen Passat”, în garaj astfel ar fi încercat să ascundă urmele producerii accidentului rutier.

El a fost escortat la sediul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, pentru audieri, bărbatul a fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie a DP mun. Chișinău. Conform legislaţiei în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport, pentru faptul că a părăsit locul accidentului rutier el riscă amendă de la 27 500 lei la 42 500 lei, sau cu închisoare de până la 2 ani.


Recidivist reținut și cercetat penal pentru comiterea jafurilor stradale

Bărbat reținut de Poliția Capitalei pentru omorul mamei sale


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""