Social utile

09
aug
eye

Încă o plantaţie de cânepă depistată şi nimicită de poliţiştii sectorului Centru


Acţiunile specifice operaţiunii MAC – 2017 continuă cu depistarea şi nimicirea unei plantaţii de cânepă cu o suprafaţă de peste 2 ari pe un câmp din apropierea or. Codru. La faţa locului au intervenit poliţiştii sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind demarate lucrări de nimicire a celor peste 800 de tufe. Totodată au fost sigilate plante de cânepă, pentru a fi transportate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP şi expertizate în condiţii de laborator. De asemenea, ofiţerii de investigaţii întreprins acţiuni speciale de identificare a proprietarului lotului şi documentării complicităţii lui în acest caz.

În dependenţă de rezultatele expertizei chimice, persoanele implicate la cultivarea şi creşterea plantelor de cânepă riscă amendă în mărime de la 4 000 lei la 8 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 100 de ore.

Poliţia Capitalei avertizează, conform legislaţiei în vigoare cetăţenii sunt obligaţi să nimicească plantele de cânepă depistate pe loturile de pământ aflate în gestiune.


Minorii cerşetori monitorizaţi permanent de Poliţia Capitalei

Şedinţă de lucru privind fluidizarea traficului rutier la intersecţia străzii Codrilor cu şoseaua Balcani


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""