Infractiuni descoperite

15
sep
eye

Încătuşat de poliţişti, după ce a jefuit un bărbat în stradă


Ieri, 14 septembrie, un locuitor al Capitalei în vârstă de 52 ani s-a adresat după ajutorul poliţiştilor sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, comunicând că ar fi fost jefuit de telefonul mobil în sumă de 7000 lei, în noaptea de 9 septembrie curent. Potrivit victimei, incidentul ar fi avut loc la intersecţia străzii Independenţei cu bulevardul Traian din sectorul Botanica, în timp ce se deplasa spre domiciliu, un necunoscut i-ar fi zmuls telefonul din mână şi a fugit într-o direcţie necunoscută.

În rezultatul investigaţiilor desfăşurate poliţiştii au identificat un suspect în acest caz, care s-a dovedit  a fi un individ de 22 ani, originar din raionul Căuşeni, care locuia la gazdă şi nu era angajat în câmpul muncii. În cadrul audierilor el şi-ar fi recunoscut vinovăţia, iar telefonul mobil l-ar fi vândut unui necunoscut.

Băuitul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de jaf şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 ani până la 5 ani.

Poliţia Capitalei a sporit activităţile de prevenire şi combatere a criminalităţii stradale.

 

 


Bărbatul din imagine este căutat de poliţiştii sectorului Centru

Activităţi concrete de fluidizare a traficului rutier şi prevenire a accidentelor


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""