Social utile

12
mar
eye

Individ agresiv căutat de Poliţia Capitalei


Poliţiştii sectorului Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău întreprind acţiuni de investigaţie, la identificarea şi sancţionarea individului ce apare în imagini. Incidentul a avut loc la finele lunii februarie curent, fiind surprins de un martor, care a filmat cu telefonul mobil conflictul. Conform informaţiilor acumulate de către poliţişti, agresorul a recurs la acţiuni violente, lovind şoferul troleibuzului de pe ruta 13. Conflictul s-ar fi iscat din cauza unor manevre  efectuate în trafic.

În acest context persoanele care l-au recunoscut pe agresorul din imagini, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de telefon – 069 549 918, pentru a stabili cu certitudine toate circumstanţele conflictului.

Conform legislaţiei în vigoare individul riscă amendă în mărime de la 11 000 lei la 21 000 lei,  muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 3 ani.

Poliţia Capitalei avertizează şi solicită participanţilor traficului rutier de a manifesta respect reciproc, iar în caz de necesitate să apeleze după ajutor la serviciul specializat 902.


Consumatori de droguri reţinuţi de echipajele mobile 902

Dacă îi recunoşti apelează la numerele de telefon indicate


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""