Social utile

28
dec
eye

Individ periculos căutat de poliţiştii sectorului Centru


Recent, un locuitor al Capitalei în vârstă de 22 ani, s-a adresat după ajutorul poliţiştilor sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, comunicând că i-ar fi fost furat din casă un laptop şi un telefon mobil, după ce s-ar fi cunoscut cu individul ce apare în imagine.

Potrivit declaraţiilor înregistrate, ei s-ar fi cunoscut la Gara Auto Centru după care au mers la un magazin unde au procurat băuturi alcoolice şi s-au deplasat la domiciliul victimei. După ce ar fi consumat băuturi, individul i-ar fi sustras din casă un laptop şi un telefon mobil în sumă totală de peste 6 500 lei, ieşind din casă într-o direcţie necunoscută.

Astfel, ofiţerii de investigaţii întreprind acţiuni speciale de identificare şi reţinere a indiviului, iar cetăţenii care l-au recunoscut, sunt rugaţi să comunice informaţiile la numărul de contact: 0 798 01 700. Confidenţialitatea sursei de informare este garantată.

Conform legislaţiei în vigoare agresorul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 13 000 lei,  muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

 

 


Proxeneţi reţinuţi în flagrant de poliţişti şi procurori

Reţinut pe urme fierbinţi de poliţişti, după ce ar fi împuşcat un bărbat de 40 ani


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""