Social utile

11
oct
eye

Informaţie cu privire la accidentul rutier de pe strada Alba Iulia


Ieri, 10 octombrie, Poliția Capitalei a fost alertată despre producerea unui accident rutier pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei. La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al Secției supraveghere transport şi circulație rutieră din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chişinău, pentru documentare şi constatarea  tuturor circumstanțelor.

Astfel la fața locului polițiştii au stabilit că automobil de model “Skoda Superb” cu numere guvernamentale, condus de şofer în vârstă de 36 ani, a comis tamponarea unei doamne de 36 ani care cu copil în brațe, traversa strada neregulamentar. Ulterior victima  a fost preluată de un echipaj al serviciului 903 şi  transportată la spital pentru acordarea ajutorului medical, fiind constatate leziuni neânsemnate.

Poliția a deschis o anchetă pe marginea cazului dat, vor fi audiați martorii accidentului rutier. Conform legislației în vigoare, art.242 CC RM dacă şoferul va fi găsit vinovat riscă 6 p.p şi amendă 1500 lei. Totodată în cadrul anchetei dacă se va stabili că femeia se face vinovată, va fi atrasă la răspundere conform art.245 CC RM ” Încălcarea regulilor de circulație de către pietoni şi alți participanți la circulația rutieră” care prevede amendă de la 450 lei la 600 lei.

Poliţia Capitalei solicită tuturor  participanţilor la trafic să respecte regulile circulaţiei rutiere!


Riscă până la 4 ani de închisoare pentru furt din locuinţă

Doi tineri au fost reţinuţi pentru furtul unui automobil


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""