Infractiuni descoperite

30
noi
eye

Intervenția polițiștilor la aplanarea unui conflict într-un local de agrement


Echipa mobilă a Batalionul de Patrulare și Reacționare Operativă a Direcției de Poliție mun. Chișinău, patrulând sectorul deservit, a recepționat un apel de la serviciul unic 112, precum că pe strada Burebista, în fața unui local de agrement, două tinere foarte agresive au intrat în conflict cu vizitatorii localului și paza. La fața locului polițiștii au depistat două tinere care erau în stare de ebrietate, aveau un comportament agresiv și se exprimau cu cuvinte necenzurate, la cerințele legale a forțelor de ordine să înceteze acțiunile ilegale, ele nu au reacționat. Astfel polițiștii BPRO a DP mun. Chișinău, cu suportul angajaților BPDS “Fulger” și DTC a MAI, tinerelor le-au fost aplicate mijloacele speciale, fiind escortate la Inspectoratul de Poliție a sectorului Botanica, pentru stabilirea identității și circumstanțelor.

Ulterior, în incinta inspectoratului tinerele  au continuat comportamentul agresiv și neadecvat.  În cadrul documentării acestea s-au dovedit a fi locuitoare a capitalei cu vârstele de 18 ani și respectiv 20 ani. Pentru acțiunile lor ilegale ele au fost documentate prin prisma articolului 354 și 336 Codul Contravențional “Huliganism nu prea grav” şi “Nesubordonarea cu reavoinţă dispoziţiei sau cererii legitime a colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept ”.

Reiterăm că, Poliţia Capitalei a sporit activităţile specifice pe timp de noapte în contextul combaterii şi prevenirii infracţiunilor stradale, asigurând astfel ordinea şi siguranţa publică.


Reținut în flagrant de un echipaj BPRO, pentru răpirea unui automobil

Razii profilactice de privenire și combatere a traficului ilecit de mărfuri și contrafacerea băuturilor alcoolice, desfășurate de polițiștii sectorului Ciocana


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""