Infractiuni descoperite

10
noi
eye

Intervenția polițiștilor la aplanarea unui conflict într-un local


În scopul asigurării securității publice și reacționării prompte la toate solicitările cetățenilor, au fost formate echipe mixte de patrulare din: angajați a Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Inspectoratelor de Poliție din mun. Chișinău, Brigăzii cu Destinație Specială ”Fulger” și DTC al MAI.

Astfel, în jurul orei 22:45, polițiștii au recepționat un apel telefonic de la serviciul unic 112, unde li s-a comunicat că într-un local de agrement amplasat pe bd. Ștefan cel Mare, are loc o bătaie. Polițiștii imediat au reacționat, deplasându-se la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor. La fața locului forțele de ordine au stabilit că conflictul s-a iscat între doi bărbați cu vârstele de 38 ani și respectiv 44 ani, fiind solicitată o ambulanță pentru acordarea îngrijirilor medicale. Ulterior, în cadrul documentării cazului polițiștii au stabilit că agresorul de 38 de ani, este cetățean străin și cu victima erau în conflict de mai mult timp. Victima a fost transportată la Institutul de medicină urgentă din capitală, iar agresorul a fost condus la Inspectoratul de Poliție Centru, pentru elucidarea tuturor circumstanțelor. În dependență de leziunile corporale cu care s-a ales victima, agresorul urmează a fi atras la răsundere conform legislației în vigoare.

Reiterăm că, Poliţia Capitalei a sporit activităţile specifice pe timp de noapte în contextul combaterii şi prevenirii infracţiunilor stradale, asigurând astfel ordinea şi siguranţa publică.


Rețea specializată în comercializarea drogurilor destructurată de Poliția Capitalei și Procuratură

Un bărbat și doi minori cercetați penal pentru mai multe furturi


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""