10
mar
eye

Jaful armat din sectorul Buiucani – DESCOPERIT


În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii desfăşurate de către ofiţerii IP Buiucani al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi DOS a INI al IGP, de comun cu angajaţii BPDS “Fulger”, au reţinut o grupare criminală specializată în comiterea jafurilor şi tîlhăriilor. Acum trei zile într-un cazinou din sectorul Buiucani a fost săvîrşit un atac tîlhăresc. Potrivit informaţiilor preliminare acumulate de poliţie, unul dintre bănuiţi a intrat cu mască medicinală pe faţă, unde a ameninţat casieriţa cu un pistol, sustrăgând bani în sumă de circa 5 000 lei.

Ei s-au dovedit a fi originari din raioanele Ungheni şi Basarabeasca, cu  vârstele de 27 ani şi respectiv 37 ani, anterior judecaţi pentru infracţiuni similare. Reţinerea indivizilor a avut loc într-un apartament, unde locuiau temporar împreună cu doi amici.

Astfel poliţiştii au desfăşurat percheziţii autorizate în locuinţă, fiind depistate două pistoale şi muniţii păstrate ilegal. Ei au fost încătuşaţi şi escortaţi la inspectoratul de poliţie pentru audieri în cadrul cauzei penale pornită pentru tîlhărie, care prevede închisoare de la 8 până la 10 ani.

Actualmente persoanele au fost reţinute pe un termen de 72 ore în Izolatorul de Detenţie Preventivă al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Poliţiştii au reuşit acumularea probelor care dovedesc implicarea acestora în alte infracţiuni patrimoniale înregistrate.

 

 

 

 


Ziua Femeii - 8 martie, la Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău

Bănuiţi de furturi din locuinţe în proporţii deosebit de mari


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""