04
mar
eye

Jafuri stradale descoperite de poliţişti ”pe urme fierbinţi”


Poliţia capitalei a intensificat acţiunile de contracarare a jafurilor stradale, fiind organizate ambuscade şi patrulări pe străzi, unde cetăţenii ar putea deveni victimele jefuitorilor. Astfel doi indivizi au nimerit în arestul poliţiei după ce au jefuit mai multe persoane de bunuri personale, fiind reţinuţi în flagrant delict. Aceştia s-au dovedit a fi originari din raionul Şoldăneşti şi Chişinău, cu vârstele de 20 şi respectiv 28 ani, anterior judecaţi pentru furturi.

În procesul de documentare a 4 cazuri de jafuri în stradă, angajaţii IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au constatat că bănuiţii au deposedat de bunuri două doamne, cu vârstele de 29 ani şi respectiv  53 ani, un minor în vârstă de 14 ani şi un tânăr de 27 ani. Pagubele materiale evaluate de către victime depăşesc suma de 10 000 lei. De obicei, bănuiţii ţinteau genţile sau telefoanele mobile şi atacau victima prin surprindere, doar în locurile slab iluminate. Actualmente ei sunt cercetaţi penal pentru jaf  şi riscă închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani cu amendă în mărime de la 10 000 la 20 000 lei.

În această ordine de idei, poliţia capitalei solicită cetăţenilor să informeze imediat Serviciul specializat 902 atunci când se comite o contravenţie sau infracţiune.

 

 

 


Transportau ilegal băuturi alcoolice în sumă de peste 15 000 lei

Cazinou deconspirat într-un bar din Durleşti


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""