Social utile

07
mar
eye

Mesajul şefului Poliţiei Capitalei de Ziua Internaţională a Femeii


Şeful Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, Corneliu GROZA, în ajun de Ziua Internaţională a Femeii a venit cu un mesaj de felicitare pentru toate femeile poliţiste.

 ,,Fie că este vorba de mămici, soţii, iubite, prietene sau colege, cu toţii transmitem în această zi un gând bun către persoanele dragi de gen femenin din viaţa noastră.

Cu prilejul acestei sărbători –  Ziua Internaţională a Femeii, noi, bărbaţii Vă oferim cele mai frumoase flori ale primăverii, vă dorim   mulă sănătate, belşug şi realizări frumoase în viața personală și în nobila activitate ce o desfăşuraţi zilnic pentru binele societăţii.

Acest început de Mărţişor, este asemuit cu chipul luminos, plin de farmec şi mister  al Femeii, care întotdeauna a fost şi rămâne a fi un Simbol al înţelepciunii şi toleranţei, al gingăşiei şi tandreţei, ai vieţii însăşi pe Pământ.

Fie ca cele mai sublime şi nobile vise să-şi găsească realizarea în activitatea zilnică, să fiţi sprijinite, înțelese şi susţinute de familie, să aveți încrederea celor apropiaţi, suportul şi sinceritatea colegilor de  muncă.

Vă mai dorim, multă dragoste, fericire, prosperitate, noi forţe creatoare,  bucurie din partea celor dragi şi multă, multă sănătate,,.

 Totodată  cu prilejul frumosei sărbători, femeile polițiste din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au fost menționate cu grade speciale din parte Ministerului Afacerilor Interne și disticții al Inspectoratului General de Poliție.

 Vă mulţumim, că existaţi, că ne faceţi viaţa mai frumoasă şi că sunteţi împreună cu noi la toate greutăţile şi bucuriile vieţii pământești.


Au furat dintr-un butic dupa  care l-au incendiat

Consumatori de droguri reţinuţi de echipajele mobile 902


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""