Social utile

05
oct
eye

Mesajul șefului Poliției Capitalei de ziua Profesorului !


Stimați profesori!

Ziua Dumneavoastră profesională este o ocazie deosebită pentru a Vă adresa cele mai sincere şi frumoase urări de bine şi de a-mi exprima profunda recunoştinţă pentru talentul şi răbdarea nemărginită, devotamentul şi sacrificiul pe care le manifestaţi de zi cu zi, roadele căreia sunt generaţii de oameni instruiţi, integri, capabili să promoveze Moldova înainte.

Oriunde s-ar afla, orice şcoală este un centru în care se adună energii, speranţe, visuri, se formează, cu migală, pricepere, mintea şi sufletul celor care constituie cea mai mare avuţie a unui neam.

Deși au o destinaţie comună, şcolile se particularizează prin ceea ce se întâmplă în spaţiul lor, prin modul unic în care interacţionează elevii, profesorii, părinţii şi comunitatea.

StructurileDirecției de poliție a mun.Chișinău au depus eforturi constant în găsirea celor mai eficiente soluțiii și modalități de conlucrare cu instituțiile de învătământ din capitală, cu elevii și cadrele didactice, realizate   într-un mediu sănătos, util și educativ.

Dumneavoastră, sunteți cei care contribuiți la realizarea proiectelor sociale demarate de Inspectoratul general al poliției și structurile poliției capitalei, conducătorii cărora au venit astăzi să vă dea cinstea, respectful și onorul pentru rostul și strădania cadrelor didactice, pentru dezvoltarea personalității copiilor noștri.

Vă mulţumesc pentru efortul Dumneavoastră. Vă dorim cât mai multe succese în plan profesional,credinţă în ceea ce faceţi şi cât mai multe reuşite profesionale. Vă urez sănătate și putere pentru continuarea lucruluipe care-l faceți cu dăruire. La mulți ani, generatiilor de profesori, care duceți pe umeri dulcea povară a luminii!

 

 

 

Corneliu GROZA


Verificări demarate de Poliția Capitalei la gara auto de nord din Capitală

Cercetat penal pentru circulația ilegală a drogurilor


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""