Infractiuni descoperite

25
apr
eye

Minor cercetat penal pentru furt din biserică


Minor de 17 ani, originar din r-nul. Călărași, a fost reținut de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectat de comiterea unui furt.  Acesta anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare.

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 22 aprilie, de către părintele Bisericii catolice amplasată pe str. M. Dosoftei, din sect. Buiucani, care a comunicat că din casa parohială, au fost sustrase mijloace financiare. La fața locului forțele de ordine au stabilit că individul a pătruns prin acces liber în casă, unde prin deteriorarea lacătului de la sertarul mesei, au sustras banii. Astfel prin acțiunile lui a cauzat un prejudiciu în sumă de 18 000 lei.

Ulterior în urma măsurilor de investigație demarate de polițiști suspectul a fost reținut și escortat la inspectoratul de poliție pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale minorul și-a recunoscut vinovăția, comunicând polițiștilor că din banii sustrași și-a procurat un telefon mobil de model Samsung și okelari 5D.

Minorul este cercetat penal pentru furt și riscă o pedeapsă cu amendă cu amendă în mărime de la  de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.


Speluncă pentru consum de droguri, deconspirată de poliţiştii sectorului Ciocana

Dacă îi recunoști anunță poliția!


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""