Infractiuni descoperite

14
sep
eye

Minor cercetat penal pentru un şir de furturi din locuinţe


Ofițerii de investigație a sectorului Ciocana din cadrul Direcție de Poliție mun. Chiținău, au reţinut un minor în vârstă de 16 ani, originar din r. Teleneşti, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuințe, fiind escortat la inspectorat pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Conform informaţiilor acumulate în cadrul acțiunilor de investigații și urmărire penală, polițiștii au stabilit că minorul a pătruns în şase locunţe din sectorul Ciocana, pe parcursul lunilor august -septembrie, de unde a sustras mai multe bunuri materiale, cauzând un prejudiciu proprietarilor  în sumă de 34 000 lei. În cadrul audierilor minorul şi-a recunoscut vinovăţia comunicând forțelor de ordine că pătrundea în locuințe pet timp de zi cât şi de noapte prin forţarea geamurilor din termopan ori unde observa că geamuile erau deschise şi proprietarii nu se aflau la acel moment acasă. Este de menționat că minorul nu este la prima abatere şi este cercetat penal pentru infracțiuni similare de IP Teleneşti şi IP Criuleni.

Conform legislației penale în vigoare bănuitul este cercetat penal în stare de liberatate pentru furt și riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 4 ani.


Reţinuţi şi cercetaţi penal pentru săvârşirea mai multor furturi din automobile

Razii de prevenire și contracarare a braconajului ilicit demarcate de Poliția Capitalei


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""