10
iul
eye

Minor suspectat de răpirea unui scuter


Un minor în vârstă de 15 ani a fost identificat şi reţinut de către angajaţii IP Buiucani al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind suspectat de răpirea unui scuter. Incidentul a avut loc la începutul lunii iulie curent, pe o stradă din sectorul Buiucani, sub pretextul procurării acestuia.

Potrivit informaţiilor preliminar stabilite, minorul ar fi găsit anunţul de vânzare a scuterului pe o reţea de socializare. El s-a înţeles la telefon cu proprietarul, în vârstă de 15 ani, să verifice starea tehnică şi au stabilit să se întâlnească. Suspectul ar fi urcat la volan sub pretextul deplasării, apoi ar fi fugit de la faţa locului fără să achite suma de bani stăpânului. Conform declaraţiilor victimei, minorul s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută cu viteză sporită, după care imediat a înţeles că i-a răpit scuterul. Ulterior el a informat poliţia prin intermediul serviciului specializat 902.

Actualmente incidentul este investigat sub aspectul art. 1921 Răpirea mijlocului de transport Codul penal. Legislaţia în vigoare prevede amendă în mărime de la 10 000 la 20 000 lei sau închisoare de la un an la 3 ani.

Poliţia capitalei  continuă măsurile planificate de combatere şi prevenire a delicvenţei juvenile, totodată  solicită părinţilor de a-şi supraveghea persoanele minore.

 


Poliţia capitalei continuă nimicirea plantelor de cânepă

Căutat de poliţie pentru furt dintr-o farmacie


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""