Infractiuni descoperite

05
apr
eye

Minori cercetați penal în stare de libertate pentru răpirea unui automobil


Ofițerii de investigație a sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse au reținut doi minori cu vârstele de 15 ani și 16 ani, locuitori a capitalei, fiind bănuiți de comiterea răpiriii unui automobil.

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de unu aprilie, de către proprietarul unității de transport, comunicând că i-a fost sustras automobilul ce era parcat în curtea blocului pe str. Șoseaua Balcani din sect. Buiucani. La fața locului forțele de ordine au stabilit că automobilul de model “Vaz” parcat în curtea blocului a fost răpit prin forțarea lacătului de la ușă. Acțiunile indivizilor au fost surprinse de camerele de supraveghere, astfel  proprietarului în vârstă de 69 de ani fiindu-i cauzat un prejudiciu în sumă de 15 000 lei.

În urma acțiunilor speciale de investigații suspecții au fost localizați și escortați la Inspectoratul de Poliție pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale minorii și-au recunoscut vinovăția comunicând că au vrut să se plimbe cu automobilul. Este de menționat că minorul de 16 ani anterior a mai fost în vizorul forțelor de ordine pentru comiterea furturilor de biciclete.

Minorii sunt cercetați penal  în stare de libertate pentru răpirea mijlocului de transport, infracțiune care conform legislației în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 5 ani.


Reținuți de polițiștii sectorului Ciocana la scurt timp după ce ar fi jefuit o doamnă

Reținuți pentru șantaj, riscă până la 7 ani de închisoare


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""