Infractiuni descoperite

06
iun
eye

Minori cercetați penal pentru că ar fi jefuit o bătrână în sectorul Râșcani


Doi minori, ambii cu  vârstele de  15 ani, locuitori ai capitalei, au fost reținuți de ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sect. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf.

Cazul a avut loc pe data de 29 mai, pe bd.Moscovei, când victima în vârstă de 83 de ani care se afla în curtea blocului a fost deposedată în mod deschis de geanta cu bunuri personale, fiindu-i astfel cauzat un prejudiciu în mărime de 1350 lei. La fața locului imediat s-au deplasat polițiștii sect. Râșcani, pentru stabilirea circumstanțelor.

În urma măsurilor speciale de investigație forțele de ordine au identificat și reținut suspecții, aceștia fiind escortați la inspectorat, pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale minorii și-au recunoscut vinovăția și totodată au fost recunoscuți și de partea vătămată. Este de menționat că minorii nu sunt la prima abatere, anterior fiind în vizorul forțelor de ordine pentru infracțiuni similare.

Minorii  sunt cercetați în stare de libertate iar pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Grupare criminală destructurată de Poliția Capitalei și Procuratura

Operațiunea ,,Mac-2019” în plină desfășurare


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""