Infractiuni descoperite

17
oct
eye

Minori cercetați penal pentru mai multe furturi


Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, au identificat şi reţinut trei indivizi, bănuiţi de comiterea unui şir de furturi de biciclete, trotinete și haine din scările și balcoanele comune ale blocurilor de locuit din sectorul deservit.

Aceştia s-au dovedit a fi originari din Chişinău, cu vârstele cuprinse între 15 și 17 ani. Conform informaţiilor acumulate de polițiști în cadrul investigaţiilor demarate, bănuiţii sustrăgeau bicicletele şi trotinetele lăsate de proprietari fără supraveghere în scările blocurilor de locuit, ziua cât și pe timp de noapte. Deasemenea aceștia au sustras și mai multe haine și încălțăminte, din holul comun al blocului de locuit de pe str. Grenoble. Suma totala a prejudiciului cauzat victimelor a fost estimat la  25 650 lei.

În cadrul audierilor suspecții și-au recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că după ce sustrăgeau bunurile, le duceau la un lombard. Preliminar s-a stabilit complicitatea acestora în 4 cazuri care au avut loc pe parcursul lunilor septembrie – octombrie curent.

Astfel polițiștii au iniţiat un șir de acţiuni speciale de investigaţii, în rezultatul cărora, o parte din bunurile furate, au fost ridicate și returnate  proprietarilor. Suspecții sunt cercetați în stare de libertate pentru furt, faptă care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 000 lei la 67 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Dacă recunoști femeia din imagini anunță Poliția! Este căutată pentru furt

Arme și muniții în cantități impunătoare, ridicate de Poliția Capitalei  și Procurori


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""