Infractiuni descoperite

22
feb
eye

Minori cercetați penal pentru tâlhărie


În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii desfăşurate de către polițiștii sectorului Râșcani au fost identificați doi minori cu vârstele de 15 și respectiv 16 ani , ambii domiciliați în capitală care au comis o  tâlhărie pe str. Mircești.

Infracțiunea a avut loc în noaptea de 12 februarie curent, polițiștii Inspectoratului de Poliție Râșcani fiind alertați de un tânăr de 28 de ani, care a comunicat că a fost deposedat de telefonul mobil de model ,, Lenovo”. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și ofițerii de investigație specializați în combaterea jafurilor și tîlhăriilor, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Victima a declarat forțelor de ordine că de acesta s-au apropiat 2 indivizi și cu aplicarea violenței și amenințând-ul l-au deposedat de telefon, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 2 150lei.

Suspecții au fost identificați și conduși la Inspectorat pentru declarații, ulterior fiind audiați în cadrul cauzei penale pornită pentru tîlhărie. Aceștia și-au recunoscut vinovăția, declarând polițiștilor că au vândut telefonul sustras iar banii i-au cheltuit.

Bunul sustras a fost depistat de către polițiști și urmează a fi returnat proprietarului. Potrivit legislaţiei penale în vigoare, bănuiții riscă o pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la 5 la 7 ani.


Suspectat în minim 3 cazuri de furt

A atacat un bărbat de 83 de ani și l-a deposedat de telefon și bani


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""