Infractiuni descoperite

16
mai
eye

O femeie din Vadul lui Vodă a stat cu hoțul în casă mai bine de 3 ore și privea cum o jefuiește. Individul a fost reținut.


În noaptea de 10 mai curent, după miezul nopții, în casa unei femei de 78 de ani, care locuiește în orașul Vadul lui Vodă, în mod tainic,  a pătruns o persoană necunoscută.

Individul intenționa să sustragă mai multe bunuri, iar când a fost văzut de femeie acesta a îmbrâncit-o și a amenințat-o să tacă și să nu întreprindă nimic, pentru ca el să-și pregătească restul bunurilor din casă. Într-un moment potrivit, având posibilitatea, stăpâna casei a apelat la ajutorul vecinului, însă el nu a intervenit la reținerea individului, anunțând poliția.  Ultimul a reușit să fugă doar cu bijuteriile din aur.

La primirea apelului, polițiștii Inspectoratului de Poliție a sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău a IGP au intervenit și, în câteva zile, au identificat și reținut făptașul.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 40 de ani, din raionul Criuleni. În cadrul acțiunilor procesual penale,  bărbatul și-a recunoscut vinovăția. Este de menționat că nu este la prima abatere, anterior fiind judecat de mai multe ori pentru comiterea mai multor genuri de infracțiuni.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală conform prevederilor prevăzute de art.187 Cod Penal, Jaf.

Bărbatul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Conform legislației în vigoare, pentru fapta comisă acesta riscă închisoare de la 5 la 7 ani


Motoretă sustrasă de pe strada Milano din Chișinău și dusă la Strășeni. Suspecții au fost reținuți.

Recidivist cercetat penal de polițiștii sectorului Râșcani pentru un jaf și doua furturi


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""