Social utile

30
iun
eye

O tonă de cvas transportată în condiţii insalubre, urma să fie comercializată ilegal în Capitală


Astăzi dimineaţă, poliţiştii sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au contracarat un caz de comercializare ilicită a unei tone de cvas, transportată în condiţii insalubre şi temperatură necorespunzătoare cu un microbuz din raionul Briceni, la volanul căruia se afla un bărbat de 24 ani. Acesta a fost stopat în preajma Pieţii Centrale, unde urma să descarce buteliile cu cvas pentru ulterioara comercializare angro. La solicitarea poliţiştilor de a prezenta actele necesare obligatorii, şoferul n-ar fi putut explica condiţiile şi locul de preparare a cvasului.

În acest context forţele de ordine au escortat microbuzul la Inspectorat pentru documentare, iar  buteliile cu cvas au fost depozitate până la decizia instanţei de judecată. De asemenea a fost sesizată Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor, în vederea iniţierii acţiunilor legale ce se impun cu expunerea ulterioară asupra cazului. Bărbatul riscă o amendă în mărime de 3 000 lei şi confiscarea cantităţii de cvas.

Poliţia Capitalei a sporit activităţile de combatere a cazurilor la acest compartiment, având în vedere  protejarea şi asigurarea sănătăţii şi drepturilor consumatorilor.


Dezactivau sistemele de alarmă la automobilele parcate lângă centrele comerciale şi furau bunuri de preţ

Condiţii antisanitare şi nereguli depistate în activitatea unei întreprinderi


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""