Infractiuni descoperite

30
mai
eye

Omor descoperit de Procuratură şi Poliţia Capitalei


Pe data de 26 mai curent Poliţia Capitalei a fost alertată despre dispariţia unei femei în vârstă de 29 de ani, de la domiciliu. La faţa locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Ciocana pentru cercetări la faţa locului.

În urma cercetărilor demarate forţele de ordine au depistat cadavrul femeii, cu urme de moarte violentă pe suprafaţa acestuia, în fîșia forestieră din localitatea Colonița.

Astfel s-a dispus crearea unui grup de lucru, în componenţa procurorilor, ofiţerilor de investigaţii şi de urmărire penală din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi IP Ciocana pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi descoperire a crimei.

Graţie volumului de lucru efectuat forţele de ordine au identificat un individ  în vârstă de 28 de ani, anterior judecat, originar din com. Tohatin, fiind bănuit că ar fi fost implicat în acest caz. Respectiv, sub conducerea procurorilor au fost efectuate acţiuni procesual-penale, care au stabilit că anume el ar fi maltratat fizic victima şi ar fi asfixiat-o, după ce ar fi consumat alcool împreună, pe data de 25 mai.

În acest context învinuitul a fost arestat pe un termen de 30 de zile la solicitarea procurorilor şi este cercetat penal pentru omor intenţionat. Conform legislaţiei în vigoare acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 până la 20 de ani, sau detenţie pe viaţă.

 


Poliţia a înmânat o diplomă de merit pentru reţinerea unui infractor

Poliţiştii alături de elevi la ,,Ultimul Sunet ‘’


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""