Infractiuni descoperite

02
aug
eye

Operaţiunea “MAC 2018” în plină desfăşurare, Poliţia Capitalei a depistat 300 plante de cânepă


Poliția Capitalei continuă să desfășoare razii în mun. Chișinău cât și suburbii în contextul operațiunii speciale ”MAC-2018”. Astfel, polițiștii Inspectoratului de poliție Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor speciale de investigații au depistat în com. Truşeni plante de cânepă. Culturile de cânepă bine îngrijite, au fost depistate pe un lot de pământ arabil pe care creştea porumb, fapt pentru care proprietarului lotului în vârstă de 33 de ani s-a ales cu anchetă pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora fără scop de înstrăinare Astfel, toate plantele de cânepă depistate de forțele de ordine au fost smulse și  ridicate pentru a fi supuse expertizei specializate.

În dependenţă de rezultatele, bărbatul riscă să fie cercetat penal şi pedepsit cu sancţiune sub formă de închisoare de la 1 până la 6 ani.

Reamintim că, acțiunile desfășurate de Poliția Capitalei au loc în cadrul operațiunii speciale ,,MAC 2018,, care are ca scop combaterea traficului ilicit de droguri de origine vegetală, depistarea şi nimicirea plantelor cu conţinut narcotic, precum şi identificarea persoanelor care le cultivă ilegal.

 

 


Tineri reţinuţi cu droguri de către un echipaj BPRO

Cercetat penal pentru răpirea a opt automobile pe parcursul anului


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""