Infractiuni descoperite

12
iul
eye

Operațiunea ,, Mac-2019” continuă


Poliția Capitalei continuă măsurile în cadrul operațiunii MAC-2019,  demarată de către Inspectoratul General al Poliției, care are ca scop combaterea traficului ilicit de droguri de origine vegetală, depistarea şi nimicirea plantelor cu conţinut narcotic, precum şi identificarea persoanelor care le cultivă ilegal.

Astfel, polițiștii Inspectoratului  Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în cadrul unor acţiuni speciale de investigaţii au intrat în posesia unei informații operative și documentat activitatea ilicită a unui bărbat în vârstă de 58 de ani, locuitor al r-nul. Anenii Noi, care cultiva mac.

În acest context, polițiștii au efectuat percheziție autorizată la domiciliul bărbatului, în urma la ce depistat, 135 de căciulii de mac, care au fost cultivate în grădina acestuia

Plantele au fost ridicate, sigilate conform procedurii și expediate la laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor. În dependență de rezultatele expertizelor bărbatul va fi sancșionat conform legislației în vigoare.

Totodată, cetăţenii sunt rugaţi să infomeze la serviciul unic 112, atunci când deţin informaţii despre cultivarea plantelor cu conţinut narcotic.

 

 

 

 

 


Reținut de polițiștii sectorului Botanica pentru furtul unui telefon

200 de plante de cânepă depistate de polițiști în cadrul operațiunii ,,MAC-2019”


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""