Social utile

12
iun
eye

Ordinea publică şi securitatea cetăţenilor în vizorul Poliţiei Capitalei


Efectivul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău continuă activităţile pro-active pentru perioada estivală a anului, cu desfăşurarea întrunirilor şi sensibilizarea cetăţenilor la prevenirea şi combaterea infracţionalităţii.

Astfel, poliţiştii de securitate publică sunt antrenaţi la organizarea măsurilor sociale de informare, în special privind combaterea infracţiunilor patrimoniale, întruniri cu cetăţenii unde sunt abordate şi discutate problemele cu care se confruntă în fiecare zi. În acest context, toate solicitările adresate ofiţerilor de sectoare sunt înregistrate şi examinate în conformitate cu legislaţia în vigoare, cum ar fi salubrizarea teritoriilor adiacente de către agenţii economici, violenţă şi conflicte în familiare, precum şi combaterea furturilor din locuinţe în perioada în care cetăţenii se află la odihnă după hotarele ţării.

În această ordine de idei, Poliţia Capitalei are ca scop ridicarea nivelului de încredere şi prestarea serviciilor calitative, atunci când oamenii au nevoie de ajutor.


APL au salutat iniţiativa Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău

Consumatorii de droguri “ţintele” echipajelor mobile 902


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""