05
iul
eye

Percheziţii autorizate la un club de noapte din capitală


Ofiţerii din cadrul IP Buiucani al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu BPDS “Fulger” şi procurori au descins percheziţii autorizate la un local de agrement din capitală. Acţiunile au avut loc în contextul unei cauze penale intentate, privind realizarea şi consumul comprimatelor ce conţin substanţe narcotice.

Forţele de ordine au efectuat percheziţii corporale la persoanele suspecte de întrebuinţare şi realizare a drogurilor, fiind îndreptate la Dispensarul Republican de Narcologie, pentru colectarea probelor de sânge. Respectiv s-au depistat dispozitive pentru consum de droguri, cânepă, pastile cu efect psihotrop şi substanţe asemănătoare heroinei, aruncate sub mese şi fotolii.

Totodată au fost reţinuţi doi indivizi necunoscuţi, asupra cărora poliţiştii au depistat un cuţit şi un pumnal din oţel, fiind escortaţi la sectorul de poliţie pentru explicaţii. Activitatea localului a fost sistată până la finisarea acţiunilor de urmărire penală.

Reamintim că, poliţia intensifică acţiunile de acest gen în vederea combaterii şi prevenirii criminalităţii stradale, precum şi a traficului ilicit de droguri. Totodată, vor fi supuse verificărilor şi alte instituţii de agrement cu regim nocturn de activitate.

 


Un microbuz de rută a tamponat mortal o minoră

Poliţia a reținut bănuiții în cazul atacului armat la un centru comercial din capitală


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""