03
mar
eye

Percheziţii la un centru comercial din capitală


Ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu procurorii sectorului Ciocana au descins percheziţii la un centru comercial, unde au fost depistate secţii clandestine de panificaţie, patiserie şi cofetărie, nefiind înregistrate la organele fiscale de stat, conform legislaţiei în vigoare.

Acţiunile desfăşurate au avut loc în cadrul unei cauze penale iniţiate pentru practicarea ilegală a activităţii de întreprinzător.  În urma verificărilor poliţiştii au depistat probe concludente ce ar demonstra ilegalităţile admise. Astfel au fost ridicate un şir de documente şi acte contabile, potrivit cărora ar fi fost efectuate vînzări în sumă de peste 10 000 000 lei, precum şi înscrisuri de ciornă. Respectiv bugetul statului ar fi fost prejudiciat în proporţii deosebit de mari.

În context agentul economic riscă sancţiune fiscală în mărimea venitului obţinut conform legislaţiei în vigoare, iar responsabilii din cadrul firmei riscă amenzi în mărime de la 60 000 pînă la 120 000 lei cu lichidarea întreprinderii.

Poliţia capitalei continuă acţiunile specializate în vederea protejării şi respectării drepturilor consumatorilor.


Poliţia investighează cazul depistării celor trei cadavre pe un lac din capitală

Transportau ilegal băuturi alcoolice în sumă de peste 15 000 lei


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""