Infractiuni descoperite

08
iun
eye

Plantaţie de cânepă descoperită în apropierea comunei Băcioi


În cadrul operaţiunii MAC – 2017 angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău întreprind măsuri speciale de investigaţii, privind depistarea plantaţiilor de cânepă şi identificarea proprietarilor acestor loturi de pământ. Astfel, poliţiştii au depistat pe un lot de pământ din preajma comunei Băcioi, mai multe tufe de cânepă cultivate şi bine îngrijite printre rândurile de porumb. Respectiv la faţa locului s-a decis colectarea tuturor tufelor şi expedierea în Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliţiei, fiind sigilate conform procedurii.

Concomitent au fost iniţiate investigaţii de identificare a proprietarului lotului de pământ, pentru a oferi explicaţii referitor la cele depistate de către poliţişti. În dependenţă de rezultatele expertizelor, persoanele implicate în acest caz riscă să fie sancţionaţi cu amendă în mărime de la 8 000 lei  la 14 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 150 de ore sau închisoare de pînă la 1 an.

Poliţia Capitalei a intensificat acţiunile specifice de contracarare a traficului ilicit de droguri, iar cetăţenii sunt îndemnaţi să informeze serviciul 902, atunci când deţin informaţii despre cultivarea şi creşterea plantelor cu conţinut narcotic.


Reţinut şi bănuit că ar fi sustras circa 20 000 de euro din locuinţa concubinei

Informaţi Poliţia Capitalei, dacă îi vedeţi pe stradă !


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""