01
apr
eye

Poliţia a depistat produse de parfumerie contrafăcute în sumă de circa 40 000 lei


În contextul protejării drepturilor consumatorilor, ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai IP Buiucani al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au descins verificări la o gheretă de comercializare a produselor cosmetice şi parfumerie, amplasată într-o piaţă din sectorul Buiucani.

La solicitările poliţiştilor, vânzătoarea în vârstă de 45 ani, n-a putut prezenta niciun act ce ar atesta originea şi provenienţa produselor, cu inscripţiile unor branduri renumite. Respectiv au apărut suspiciuni precum că mărfurile sunt contrafăcute. Toate produsele de parfumerie şi cosmetică au fost sigilate şi ridicate conform procedurii prevăzute de legislaţie.

La faţa locului a fost întocmit un proces-verbal femeii cu aplicarea amenzii în mărime de 3 000 lei, iar marfa urmează a fi supusă expertizelor de specialitate. Actualmente forţele de ordine investighează versiunile privind cercul de persoane implicate în acest caz.

Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău recomandă consumatorilor să procure produse doar din magazinele autorizate prin lege.


Suspectat că ar fi furat un telefon mobil dintr-un internet-cafe

Concurs naţional de desene „Poliţia în imaginaţia mea”


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""