31
mai
eye

Poliţia a iniţiat un grup special de lucru, privind atacul asupra automobilului de încasare şi transportare a banilor


În jurul orei 22.15, la Serviciul specializat 902 al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău a parvenit un apel telefonic, unde s-a comunicat despre atacul asupra unui automobil de încasare şi transportare a mijloacelor financiare. La acest apel au reacţionat promt echipele de poliţişti aflate în serviciu nocturn, deplasându-se la faţa locului. Atacul a avut loc lângă un centru comercial din sectorul Râşcani al capitalei.

Grupul de lucru în componenţa ofiţerilor de urmărire penală şi de investigaţii speciale au depistat şoferul  decedat al automobilului de încasare şi transportare a banilor, iar ceilalţi doi colegi au fost transportaţi la spital. El s-a dovedit a fi locuitor al capitalei în vârstă  de 45 ani. În cadrul cercetării la faţa locului, forţele de ordine au constatat lipsa mijloacelor financiare. Suma totală urmează a fi calculată pe parcurs.

Conform informaţiilor acumulate de la martori, asupra utomobilului au efectuate împuşcături de persoane necunoscute, după care au fugit cu un automobil necunoscut. Astfel, experţii au depistat tuburi de calibrul 5,45 mm, care vor fi supuse  expertizei balistice pentru a stabili modelul armei de foc.

În prezent, toate probele şi informaţiile adunate au fost transmise spre examinare  angajaţilor Procuraturii Generale, iar serviciile de investigaţii a crimelor grave demarează acţiuni concrete în vederea identificării şi reţinerii persoanelor.

 

 

 


Bănuit că ar fi furat trei automobile

Reţinut în flagrant delict pentru atacuri tâlhăreşti


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""