28
mar
eye

Poliţia a stopat activitatea unei spălătorii auto din capitală


Activitatea ilegală a unei spălătorii auto a fost sistată de către ofiţerii de investigarea fraudelor economice ai IP Ciocana al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, după ce au efectuat acţiuni de specialitate menite să elucideze toate încălcările admise de către administraţie. Spălătoria auto era amplasată pe strada Ginta Latină a sectorului Ciocana şi era gestionată de către un bărbat în vârstă de 48 ani.

În cadrul percheziţiilor demarate la faţa locului, forţele de ordine au depistat grave încălcări a legii, fiind  ridicate documente contabile ilegale. Tehnica securităţii nu era respectată atât de administraţie cât şi de angajaţi. Contoarele şi firele electrice nu erau izolate suficient de încăperea unde se spălau automobilele, astfel viaţa şi sănătatea angajaţilor era pusă în pericol.

Pe marginea cazului dat Procuratura sectorului Ciocana a dispus iniţierea unei cauze penale în temeiul art. 241 “Practicarea ilegală a activităţii de întreprinzător” Cod penal, care prevede o amendă în mărime de 60 000 lei cu lichidarea  firmei.

 


Dacă îi cunoaşte-ţi, alertaţi Poliţia !

Turneul de minifotbal organizat în memoria lui Sergiu COIPAN


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""