Social utile

09
iun
eye

Poliţia Capitalei a convocat şedinte de lucru cu APL, privind evacuarea urgentă a deşeurilor menajere


 

Astăzi, conducerea Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău a dispus convocarea şedinţelor de lucru cu participarea   reprezentanţilor autorităţilor publice locale din fiecare sector al Capitalei, în contextul finisării acţiunilor de evacuare a deşeurilor acumulate recent din adiacentul tomberoanelor.

Astfel, în fiecare Inspectorat s-au întrunit reprezentanţii Preturilor de sector şi serviciile abilitate în domeniu. În cadrul acestor şedinţe lucrative s-a pus în discuţie procesul de salubrizare a străzilor şi ogrăzilor blocurilor de locuit, impedimentele întâlnite pe parcurs, aportul agenţilor economici la acest capitol, situaţia reală din preajma grădiniţelor, terenurilor de joacă pentru copii şi instituţiile de învăţământ unde s-au creat tabere de odihnă pentru elevi. În această ordine de idei, angajaţii Poliţiei Capitalei s-au referit la prevederile legislaţiei în vigoare, întrucât consecinţele acestor situaţii create pot afecta grav viaţa şi sănătatea cetăţenilor, iar inacţiunile în acest caz nimeresc în vizorul organelor de anchetă.

La final de discuţii s-a convenit la o conclucrare eficientă dintre Poliţia Capitalei şi autorităţile publice locale şi finisare cât mai urgentă a acţiunilor planificate în acest sens, precum şi acordarea suportului necesar pe linia de activitate din partea poliţiştilor, în cazurile în care apar obstacole la evacuarea şi transportarea deşeurilor.

Este de mneţiontă că, după finisarea procesului de lucru fiecare ofiţer de sector va inspecta teritoriul deservit, întru raportarea ulterioară a situaţiei reale la acest capitol.


Informaţi Poliţia Capitalei, dacă îi vedeţi pe stradă !

APL au salutat iniţiativa Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""