Social utile

11
aug
eye

Poliţia Capitalei a iniţiat verificări inopinate pe şantierele de construcţii


Poliţiştii sectorului Centru ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au iniţiat controale inopinate pe şantierele de construcţii în raza teritoriului deservit, în comun cu angajaţii Inspectoratului de Stat al Muncii, privind respectarea legislaţiei în vigoare, atât de către agentul economic cât şi de muncitorii aflaţi pe şantier. Respectiv, verificările au avut loc la mai multe imobile aflate în proces de construcţii, unde s-a atras atenţia la respectarea regulilor de securitate în timpul lucrărilor, echipamentul special al munictorilor, precum şi actele ce se referă la angajarea lucrătorilor în câmpul muncii conform legii.

De asemenea, poliţiştii au discutat cu persoanele responsabile de echipament şi uneltele electrice folosite la construcţii, în contextul asigurării corespunzătoare pe timpul nopţii, privind prevenirea şi combaterea furturilor de pe şantierele de construcţii. Respectiv, la solicitarea specialiştilor, reprezentanţii companiei de construcţie urmează să prezinte setul de documente, pentru a verifica legalitatea acţiunilor de angajare la construcţii a muncitorilor.

Acţiunile demarate de Poliţia Capitalei au ca scop, prevenirea incidentelor pe şantierele de construcţii, combaterea furturilor de bunuri materiale, precum şi identificarea persoanelor implicate în comiterea infracţiunilor în municipiul Chişinău.


Hoţi de biciclete încătuşaţi de poliţiştii sectorului Botanica

Produse alimentare expirate şi condiţii insalubre depistate în câteva cluburi de noapte din Capitală


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""