Infractiuni descoperite

18
feb
eye

Poliția Capitalei a intensificat patrularea pe teritoriile din gestiune, în rezultat fiind depistați 4 consumatori de droguri   


Pe parcursul ultimelor trei zile, polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Ciocana, de comun cu echipele mobile a Batalionului de patrulare și reacționare operativă ale DP a mun. Chișinău, în urma măsurilor întreprinse pe sectorul deservit, au reținut în flagrant delict și documentat mai mulți indivizi, consumând substanțe narcotice în locurile publice. Aceștia au nimerit în vizorul polițiștilor, urmare a patrulărilor intensive prin curțile blocurilor de locuit, străzilor slab iluminate și parcurilor de pe sectorul deservit.

Astfel, forțele de ordine au depistat un individ de 31 ani, locuitor a capitalei în scara unui bloc de locuit amplasat de str. Mircea cel Bătrân, care ar fi consumat substanțe narcotice. Asupra lui fiind depistate trei pachețele în care se afla masă vegetală fărămițată. Alți doi indivizi au fost surprinși în ograda unei case de locuit de pe str. Zadnipru, având un comportament suspect. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele de  21 și 38 de ani. În urma discuțiilor cu ei, aceștia aveau un comportament neadecvat, iar polițiștii au depistat asupra lor câteva pachețele cu masă vegetală cu miros specific și dispozitive destinate consumului de droguri confecționate artizanal. Ulterior pe str. M. Drăgan, a fost depistat un alt individ cu un comportament suspect, care avea asupra sa un pachețel cu masă vegetală. Este de menționat că toți indivizii depistați de polițiști anterior au fost judecați pentru infracțiuni similare.

În toate cazurile a fost solicitată grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Ciocana pentru documentare, iar probele delicte au fost ridicate, sigilate conform procedurii și expediate la CTC-EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor. În dependență de rezultatele expertizelor, suspecții vor fi atrași la răspundere conform legislației în vigoare.

Este de menţionat că, Poliţia Capitalei a intensificat patrularea străzilor în vederea prevenirii şi combaterii criminalităţii stradale.


Cercetat penal pentru răpirea unui automobil

Reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie pentru jaf comis într-o farmacie


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""