Infractiuni descoperite

07
dec
eye

Poliția Capitalei continuă activitățile activitățile profilactice pe timp de noapte


 

Activităţile proactive planificate și demarate de Poliția Capitalei, la compartimentul prevenirea şi combaterea criminalităţii, consumul şi traficul de droguri, actele de huliganism, precum şi infracţiunile patrimoniale, continuă pentru ca locuitorii capitalei să se simtă în siguranță.

Astfel, un echipaj al Batalionul de Patrulare și Reacționare Operativă a Direcției de Poliție mun. Chișinău, patrulând sectorul deservit, au recepționat un apel de la serviciul unic 112, precum că pe strada Zelinski, bărbat agresiv.La fața locului polițiștii au fost întâmpinați de un tânăr de 27 ani, care le-a comunicat polițiștilor că bărbatul fiind în stare de ebrietate se certa cu soția și încerca să urce la volanul automobilului Volvo, fiind împiedicat de soție. La cerințele legale a forțelor de ordine să înceteze acțiunile ilegale, ultimul nu a reacționat. Astfel polițiștii BPRO cu suportul angajaților BPDS “Fulger”, individului e-au fost aplicate mijloacele speciale, fiind escortat la Inspectoratul de Poliție a sectorului Botanica, pentru stabilirea identității și circumstanțelor. Ulterior în cadrul documentării acesta s-a dovedit a fi locuitor a capitalei în vârstă de 43 ani. Pentru acțiunile ilegale individul a fost documentat prin prisma articolului 354 și 336 Codul Contravențional “Huliganism nu prea grav” şi “Nesubordonarea cu reavoinţă dispoziţiei sau cererii legitime a colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept ”.

Reiterăm că, Poliţia Capitalei a sporit activităţile specifice pe timp de noapte în contextul combaterii şi prevenirii infracţiunilor stradale, asigurând astfel ordinea şi siguranţa publică.


Tânăr cercetat penal pentru comiterea unui jaf

Acţiuni comune dintre Poliţie şi APL la contracararea comerțului neautorizat stradal


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""