05
ian
eye

Poliția Capitalei – la datorie de sărbători


Stimați locuitori și oaspeți ai capitalei, ne aflăm în perioada sărbătorilor deCrăciun, fapt pentru care Poliția Vă dorește sărbători fericite.

Totodată Poliția Capitalei face apel către toți locuitorii, de a da dovadă de respect unul față de altul și excluderea consumului abuziv de băuturi alcoolice întru evitarea unor consecințe grave.

Concomitent  Poliția atenționează că, în ultimele patru zile echipele mobile din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău,  au intervenit la 1400 apeluri de urgență, pentru curmarea diverselor fapte antisociale, majoritatea fiind încălcări a ordinii și securității publice, manifestate prin tulburarea liniștii cetățenilor pe timp de noapte, acte de huliganism, conflicte iscate ca urmare a consumului de băuturi alcoolice în exces, cum ar fi un caz înregistrat în sectorul Buiucani al Capitalei.

Astfel, prin comportamentul neadecvat, persoanele implicate au pus pe jar poliția, urmare a incomodităților create locatarilor blocului locativ, care au sesizat repetat oamenii legii despre faptele date. Cazul dat este cercetat de către poliție, iar persoanele urmează a fi trase la răspundere conform legislației în vigoare.

Necătînd la faptul că suntem în perioada sărbătorilor, Poliția Capitalei va fi necontenit la datorie și va interveni prompt la toate apelurile și solicitările cetățenilor, pentru menținerea unui climat de siguranță în societate.


Arme și muniții deținute ilegal, depistate de polițiști

Daruri de Crăciun oferite copiilor de Poliția Capitalei


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""