27
feb
eye

Poliţia investighează cazul depistării celor trei cadavre pe un lac din capitală


În jurul orei 15.00, angajaţii Inspectoratului de Poliţie a sectorului Ciocana au fost informaţi despre faptul depistării a trei cadavre pe un lac din sectorul Ciocana. La faţa locului a fost orientată grupa operativă din cadrul inspectoratului, precum şi procurori, pentru a demara cercetări. Totodată au fost alertaţi salvatorii, care au recuperat cadavrele din apă.

În cadrul investigaţiilor poliţiştii au identificat persoanele, care s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei, cu vârstele cuprinse între 22 şi respectiv 25 ani. În luna decembrie a anului trecut, rudele au informat poliţia despre dispariţia lor.  Respectiv poliţiştii au demarat acţiuni speciale de investigaţii în vederea depistării lor.

Medicul legist a constatat preliminar, lipsa unor leziuni vizibile de moarte violentă, iar în buzunarele hainelor au fost depistate bunurile personale cât şi actele de identitate la unul din ei. În context  va fi dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, care va stabili cu exactitate cauza decesului precum şi perioada aflării corpurilor sub apă.

 


Dispărut fără veste

Percheziţii la un centru comercial din capitală


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""