26
mar
eye

Poliţia şi Procuratura au descins percheziţii autorizate la Stăuceni şi Criuleni


Poliţia capitalei în colaborare cu Procuratura sect. Râşcani au demarat percheziţii autorizate în comuna Stăuceni şi raionul Criuleni, privind identificarea liniilor clandestine de contrafacere a băuturilor alcoolice precum şi a persoanelor responsabile implicate. În context ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai IP Râşcani al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au efectuat concomitent patru percheziţii importante la domiciliile suspecţilor.

În urma verificărilor desfăşurate au fost depistate şi ridicate  timbre de acciz false, capace, sticle pregătite pentru îmbuteliere, coloranţi, alcool îmbuteliat şi destinat vânzărilor precum şi alcool etilic păstrat în canistre. Astfel poliţiştii au ridicat peste 500 litri de băuturi în asortiment şi alcool etilic care urma să fie realizate în pieţele comerciale şi magazinele din capitală. Niciuna dintre persoanele responsabile de contrafacerea şi relizarea băuturilor alcoolice n-a putut prezenta poliţiştilor actele necesare ce le-ar permite desfăşurarea acestui gen de activitate.

Actualmente ofiţerii de poliţie investighează versiunile privind originea alcoolului etilic şi alte persoane implicate în afacerile ilegale. Inspectoratul de Poliţie Râşcani a iniţiat o cauză penală în temeiul art. 241 “Practicarea ilegală a activităţii de întreprinzător” Cod penal, care prevede amenzi în mărime de la 40 000 la 60 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore.

Poliţia capitalei continuă activităţile specializate în vederea depistării altor cazuri similare


Trei tone de peşte viu transportate în condiţii insalubre, depistate de poliţia capitalei

Dacă îi cunoaşte-ţi, alertaţi Poliţia !


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""