Infractiuni descoperite

05
mar
eye

Poliţiştii au reţinut autorul alertei false cu bombă de la parcul de troleibuze


 

Astăzi, 5 martie, la ora  11.45,  la Serviciul specializat 902, a parvenit un apel telefonic anonim, prin care s-ar fi comunicat că în sediul administrației a parcului de trolebuze din strada M. Dosoftei, este instalat un dispozitiv exploziv. La faţa locului au intervenit, imediat, toate serviciile specializate ale Inspectoratului General al Poliţiei, care au încercuit zona şi au evacuat personalul. În urma cercetărilor demarate, nu s-a depistat nimic suspect.

Ca urmare a măsurilor speciale de investigații şi de urmărire penală, întreprinse de angajații sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, pe urme fierbinți a fost  reținut autorul apelului, fiind escortat la inspectorat pentru stabilirea circumstanțelor. Acesta sa dovedit a fi în vîrsta de 30 ani, domiciliat în capitală. Fiind audiat de poliţişti, acesta şi-a recunoscut acţiunile, comunicând că a făcut apelul fără a-şi da seama de consecinţe.

În context, poliţia capitalei a iniţiat o cauză penală pentru comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism. Legislaţia penală în vigoare prevede amendă în mărime de la 27 000 la 42000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.


Droguri ridicate dintr-un apartament în urma unor percheziţii autorizate

Campanie de prevenire și sensibilizare ,,NU-ȚI POSTA VIAȚA, TRĂIEȘTE-O,,


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""