Social utile

14
ian
eye

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani sunt în căutarea a patru tineri suspectați de jaf și furt.


În primul caz, doi tineri în timp ce se aflau la intersecția str. N. Iorga cu A. Șciusev, aplicând violența nepericuloasă pentru viață și sănătate, în mod deschis au deposedat un bărbat de 35 de ani, de două telefoane mobile de model ,,Iphone X”, după care au fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat părții vătămate constituie 42 500 lei. Ulterior în urma măsurilor de investigație a fost stabilit că indivizii au stat într-un local unde au fost surprinși de camerele de supraveghere.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art.187 CP ,,Jaf”, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani. Persoanele care i-au recunoscut, sunt rugate să comunice informațiile la numărul de telefon 078 161 152.

Al doilea caz a avut loc într-un local amplasat pe bd. Ștefan cel Mare, unde doi indivizi au intrat, și  profitând de neatenția victimei, i-au sustras portmoneul în care se aflau bani în sumă de 4 500 lei și actele de identitate. Ulterior aceștia cu bunul sustras au părăsit incinta localului.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității sau închisoare de până la 4 ani. Dacă dețineți înformații despre locul aflării a indivizilor din imagine, sunați la 060463749.

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.


Riscă până la 15 ani de închisoare pentru Circulația ilegală a drogurilor

Minor suspectat în cel puțin 20 cazuri de furt, reținut de polițiști


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""