Social utile

27
apr
eye

Premierea participanților la Concursul cu genericul „NU-ȚI POSTA VIAȚA, TRĂIEȘTE-O”


 

Astăzi, 27 aprilie, în sediul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a avut loc premierea participanților la Concursul cu genericul „NU-ȚI POSTA VIAȚA, TRĂIEȘTE-O”, demarat în cadrul Campaniei de Informare „VIOLENȚA DIN CLIK ÎN CLIK”, care s-a desfășurat în perioada lunilor februarie-aprilie 2018 în mun. Chișinău, cu scopul de a implica activ tânăra generație întru sensibilizarea opiniei publice privind prevenirea cazurilor de victimizare a copiilor în mediul on-line. În cadrul concursului și-au expus lucrările, reprezentanți din 17 instituții de învățământ preuniversitare din capitală.

La eveniment a fost prezentă conducerea Direcției de Poliție a mun. Chișinău, reprezentanți ai Centrului pentru combaterea crimelor informatice al Inspectoratului Național de Investigații, Institutului de Științe Penale și Criminologie Aplicată, Asociației veteranilor MAI, Asociației Împotriva Violenței ,,Casa Mărioarei”, cadrele didactice care au ghidat activitatea echipelor de proiect și nemijlocit participanții la concurs.

Locul I a fost ocupat de elevii Liceului Teoretic „Elena Alistar”, locul II a fost ocupat de elevii Gimnaziului-internat nr.3, iar locul III a fost ocupat de către elevii Liceului Teoretic cu Profil Sportiv „Gloria”. Toți învingătorii au fost remunerați cu diplome de onoare, premii bănești, medalii și cupe.

Poliția Capitalei aduce mulțumiri reprezentanților instituțiilor care s-au implicat activ în susținerea și promovarea Campaniei de Informare „VIOLENȚA DIN CLIK ÎN CLIK”


Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova

Recomandările Poliţiei pentru siguranţa cetaţenilor!


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""