Social utile

11
aug
eye

Produse alimentare expirate şi condiţii insalubre depistate în câteva cluburi de noapte din Capitală


Aseară, în cadrul activităţilor de prevenire a infracţiunilor şi protejării drepturilor consumatorilor, poliţiştii sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au descins în trei cluburi de noapte, cu suportul angajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială ”Fulger” a IGP. Astfel, în urma verificărilor demarate poliţiştii au elucidat grave de încălcări a legislaţiei admise de administraţiile localurilor.

Poliţiştii au ridicat cantităţi impunătoare de băuturi alcoolice tari de provenienţă şi calitate dubioasă, întucât n-au prezentat actele necesare impuse de lege. Totodată, s-au depistat produse alimentare cu termenii de valabilitate expiraţi şi păstrate în condiţii insalubre şi la temperaturi necorespunzătoare. De asemenea au fost depistate mijloace financiare fără a fi contabilizate, precum şi acte de ar demonstra desfăşurarea activităţii frauduloase. Toate probele depistate au fost sigilate şi depozitate până la decizia instanţei de judecată, iar factorii de decizie urmează a fi sancţionaţi cu amenzi în mărime de până la 15 000 lei.

Respectiv, urmează a fi sesizate instituţiile din domeniul alimentaţiei publice şi protejării drepturilor consumatorilor pentru luare de atitudine conform legii, iar poliţiştii vor prezenta toate probele şi circumstanţele documentate instanţei de judecată.

Poliţia Capitalei continuă activităţile la acest compartiment şi solicită agenţilor economici să respecte legislaţia în vigoare.


Poliţia Capitalei a iniţiat verificări inopinate pe şantierele de construcţii

Plante de mac şi cânepă depistate în ograda a doi bărbaţi din Chişinău


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""