Social utile

09
aug
eye

Proiectul ,, Bunicii Grijulii” în continuă dezvoltare


Ieri, 08 august curent, echipa “Bunicii Grijulii” a avut o întrunire cu locatarii blocurilor de locuit de pe strada Drumul Crucii 98 din sect. Buiucani al mun. Chișinău, întru pregătirea și mărirea echipei de voluntari, dat fiind faptul că anul școlar se apropie cu pași rapizi, iar Bunicii curând își vor ocupa din nou locurile în preajma trecerilor pentru pietoni și vor proteja elevii în drum spre/de la școală.

La întrunire au participat peste 60 de persoane, iar cu un îndemn către societate au venit:Galina Cotorobai, președinte AO “Bunicii Grijulii”; Victoria Anton, vice-președintele asociației; Veronica Solomițchi, șef al Direcției educație, tineret și sport sect. Buiucani; Vasile Gîrbea, voluntar al echipei de bunici sectorul Buiucani.

Scopul întrunirii a fost de a informa oamenii în ceea ce privește proiectul inedit BUNICII GRIJULII, preluat din Republica Italiană, aducerea la cunoștință a consecințelor neatenției șoferilor în traficului rutier și producerea accidentelor cu implicarea inclusiv a copiilor, dar și identificarea noilor Bunici voluntari . După întrunire, toți împreună s-au deplasat la cea mai apropiată trecere de pietoni: locatari, voluntari, polițiști, copii și au făcut inscripții la trecerea din preajma locației.

Următoarea activitate urmează să fie desfășurată la data de 10 august 2018, ora 18:00 pe str. Ștefan cel Mare 123, sect. Buiucani. Vă așteptăm cu drag în echipa noastră!


Operaţiunea ,,Mac-2018" în plină desfăşurare

Poliţia Capitalei a destructurat o grupare criminală specializată în furturi şi tâlhării


ARTICOLE SIMILARE

NOI LUCRĂM PENTRU TINE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""