Social utile

07
aug
eye

Proiectul ,,Bunicii Grijulii” în sectorul Ciocana


Ieri, 06 august curent, echipa “Bunicii Grijulii” a avut o întrunire cu locatarii blocurilor de locuit de pe strada Mircea cel Bătrân 7 din sect. Ciocana al mun. Chişinău, întru pregătirea şi mărirea echipei de voluntari, dat fiind faptul că anul şcolar se apropie cu paşi rapizi, iar Bunicii curând îşi vor ocupa din nou locurile în preajma trecerilor pentru pietoni şi vor proteja elevii în drum spre/de la şcoală.

La întrunire au participat peste 20 de persoane, iar cu un îndemn către societate au venit:Galina Cotorobai, preşedinte AO “Bunicii Grijulii”; Vica Anton, vicepreşedintele asociaţiei; Aliona Dușa, în calitate de mămică; Ion Ionilă, vice-președintele echipei de bunici sectorul Ciocana. Scopul întrunirii a fost de a informa oamenii în ceea ce privește proiectul inedit BUNICII GRIJULII, preluat din Republica Italiană, aducerea la cunoștință a consecințelor neatenției șoferilor în traficului rutier și producerea accidentelor cu implicarea inclusiv a copiilor, dar și identificarea noilor Bunici voluntari. Totodată, toți împreună: locatari, voluntari, polițiști, copii au făcut inscripții la trecerile de pietoni din preajma locației.

Următoarea activitate urmează să fie desfășurată la data de 08 august 2018, ora 18:45 pe str. Drumul Crucii 98, sect. Buiucani. Vă așteptăm cu drag în echipa noastră!


Implicarea este cheia implementării schimbării și a creșterii încrederii societății în Poliție.

Operaţiunea ,,MAC-2018” in vizorul Poliţiei Capitalei


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""