Social utile

05
apr
eye

Proiectul „Bunicii Grijulii”


Ceea ce au nevoie cel mai mult copii sunt lucrurile esențiale pe care bunicii le au din plin. Bunicii le oferă o dragoste necondiționată de nimic, bunătate, răbdare, umor, confort şi lecții despre viață.

Proiectul „Bunicii Grijulii” are mai multe beneficii pentru cei care se implică, deoarece pe lângă faptul că sporește siguranța copiilor și îmbunătățește relațiile dintre poliție și societate, acesta promovează și un mod de viață sănătos. Dar cel mai principal factor, ar fi schimbul informativ de experiențe între generații.

Ieri, 4 aprilie, în incinta Primăriei mun. Chișinău, a fost organizată și desfășurată ședința cu participarea persoanelor responsabile de implementarea proiectului „Bunicii Grijulii” din partea Poliției Capitalei, liderii din fiecare sector a mun. Chișinău, precum și șeful interimar al Direcției generale asistență socială.

Scopul întruniri fiind promovarea în continuare a proiectului „Bunicii Grijulii”, identificarea voluntarilor și planificarea activităților echipelor formate, precum și stabilirea unor noi metode de a implica persoanele de vârsta a treia în voluntariat.

Totodată, în cadrul ședinței au fost abordate modalitățile de organizare a activităților în preajma trecerilor pietonale din adiacentul instituțiilor de învățămân, grădinițe, abilitățile poliției, asistenței sociale și voluntarilor în aducerea la cunoștință la întreaga societate despre posibilitatea implicării cetățenilor în acest proiect.


Căutat de Poliţie!

A jefuit o femeie , dacă îl recunoşti anunţă Poliţia!


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""