03
mar
eye

Proxenet reţinut în flagrant delict de Poliţia Capitalei


Un locuitor al capitalei în vârstă de 24 ani, a fost reţinut în flagrant delict de către ofiţerii de investigaţii ai IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind bănuit de trafic de fiinţe umane, pe care le recruta şi determina cu scopul de a obţine mijloace financiare în urma prostituării acestora. În cadrul investigaţiilor speciale desfăşurate, poliţiştii şi procurorii au deconspirat schema criminală a bănuitului, care identifica potenţialele victime şi le determina să presteze servicii sexuale contra plată.

Astfel, individul plasa anunţuri cu conţinut erotic pe internet, precum şi alte informaţii pentru potenţialii clienţi. Acesta avea în posesie un automobil de model Dacia Logan, cu care transporta cele patru victime pe adresele indicate de clienţi. Domnişoarele s-au dovedit a fi originare din Chişinău, Ialoveni, Calaraşi şi Cahul, cu vârstele cuprinse între 16 ani şi respectiv 21 ani, care proveneau din familii social-vulnerabile. Pentru o oră de prestarea serviciilor sexuale, bănuitul solicita de la client bani în sumă de 1 000 lei.

El a fost reţinut şi este cercetat penal în stare de arest pentru trafic de fiinţe umane. Conform legislaţiei în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani. Totodată poliţiştii întreprind acţiuni speciale de investigaţii în vederea identificării şi reţinerii altor complici în acest caz, precum şi stabilirea altor fete ce au avut de suferit.

 

 


Reţinut în flagrant delict de poliţişti, pentru furturi din automobile

Poliţia capitalei a reţinut în flagrant delict trei hoţi de buzunare


ARTICOLE SIMILARE

FII PRIMUL CARE ȘTIE

ipl  
LINIA
ANTICORUPȚIE
ipl

semn

POLIȚISTUL LUNII

  

martie
-------


""